4 SEIZOENEN BRASSCHAAT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 540 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij 4 Seizoenen Brasschaat. Meer weten? Ontdek meer

23 jan 2023 om 21:50 Had schotel kip zonder groente besteld met ananas en feta, feta was er niet bij, en schotel kebab , jammer dat je niet kunt kiezen uit varkensvlees...
21 jan 2023 om 22:24 Fantastisch
20 jan 2023 om 22:28 Pasta was droog, plakkerig en absoluut niet lekker. Weggegooid geld, hier besteld ik nooit meer.
20 jan 2023 om 20:00 Super vies, slechste pizza die ik ooit heb gegeten
15 jan 2023 om 19:54 Was al wat koud
14 jan 2023 om 7:58 Het eten was niet goed !!! Vlees te grof gesneden de groenten was maar een papje vanonder in broodje !! En het was koud !!! Ik zal niet meer bestellen !!!!!
9 jan 2023 om 20:33 Pitta was lekker vlees. Geen opgedroogde stukken. Salade erbij van vers en knapperig. Er stond ook bij dat ik geen tomaten wilde wegens allergie. Daar werd ook rekening mee gehouden. Frietjes lekker, warm, goed gebakken. Veel saus…
8 jan 2023 om 17:02 Besteld om 23:13 en zou om 00:12 geleverd worden, eten was er pas om 01:00 na diverse keren bellen (route van 7 min). Eten was koud + verkeerde pizza. Dit was de laatste keer!
7 jan 2023 om 21:41 Dik 1,5u moeten wachten en het was ook niet meer degelijk warm (koud ook niet) pizza was behoorlijk droog, kapsalon had weinig vlees en kumpir was een bak aardappelstukjes met te veel looksaus
7 jan 2023 om 4:26 lekker maar lang
6 jan 2023 om 4:23 3x moeten bellen en vaag verhaal. Zouden 45minuten onderweg geweest zijn over een route van 9minuten… het eten proefde ook zo… Geen aanrader!
3 jan 2023 om 22:05 Spaghetti de 4 seizoenen was goed maar precies wat weinig en precies ietsje te droog en dorum kip was goed