4 SEIZOENEN BRASSCHAAT

4 SEIZOENEN BRASSCHAAT 4 Seizoenen Brasschaat

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 198 beoordelingen
22 sep 2020 om 21:46 Na 2uur wachten, mijn bestelling dan maar zelf gaan afhalen... na allemaal excuses etc... Bestelling was 1pastatje en lookbroodjes. Lookbroodjes waren wak en niet lekker... de pasta viel mee... Mijn ervaring met 4sezoenen... NOOIT Nimeer!!!
22 sep 2020 om 21:31 Er werd aangegeven dat we een uur zouden moeten wachten. Uiteindelijk was dit anderhalf uur. Ik heb hen 9x proberen bellen om even te informeren. Jammer genoeg nam er niemand op. Ik was bijna in mijn auto gestapt om het eten op te halen.
21 sep 2020 om 7:16 Eten was lekker maar duurde 2u voordat we het hadden. Restaurant nam na 3x bellen nog steeds de telefoon niet op
20 sep 2020 om 15:49 Te laat, ingrediënten ontbreken
20 sep 2020 om 11:07 Sneller geleverd dan verwacht, het eten was warm en heel lekker, frietjes niet plat wat je bij andere wel vaak hebt.. Alleen is een schotel wel vrij klein, voor de rest super!
19 sep 2020 om 11:43 Snelle service, Merci!
17 sep 2020 om 1:09 Echte smaakvolle pizza´s & snelle service! Enorme aanrader!
12 sep 2020 om 22:50 Zeker een kwartier te laat en lauw, niet warm
30 aug 2020 om 23:01 Good
20 aug 2020 om 22:43 Geweldig!!!
14 aug 2020 om 20:08 Verkeerde bestelling,het eten was koud en de bestelling kwam pas na 2 uur aan. GEEN AANRADER.